Akupunktur & Massage - Tommy Westerdahl - Nautrligt Helbred

 

Forside

Traditionel
Kinesisk
Medicin

Akupunktur
Tobaksafvænning

Massage
Fedtknusning

Gavekort

Firmatilbud

Kontakt

Priser

Links & Credits

Tobaksafvænning med akupunktur

Akupunktur er et godt hjælpemiddelmiddel i forbindelse med et rygestop. Akupunkturen kan effektivt regulerer det ubehag man oplever når man pludselig fjerner den langvarige kemisk påvirkning af kroppen, som tobaksrygning er.

  • Med nåle kan man:
  • fjerne abstinenserne efter nikotinen.
  • Kraftigt øge lungernes selvrensning, så lungerne hurtigere kommer til af virke som de skal.
  • Regulere væskebalancen. Ved rygning opvarmes og udtørres lungerne dagligt. Ved et rygestop ophobes der derfor væske i kroppen. Med nålene regulerer væskedelingen og hjælper kroppen til at finde en ny balance. Dette modvirke tendensen til vægtforøgelse.
  • Regulere den psykiske uligevægtighed som mange ofte føler i forbindelse med et rygestop. Det er ikke ukendte at møde irritabilitet og depressiv selvmedlidenhed hos folk under rygeafvænning. Dette kan ofte være en grund til at falde i og starte med rygningen igen. Med nålene kan man også øge viljestyrken væsentligt.

Rygeafvænning foregår som en hver anden akupunkturbehandling. Der skrives en personlig journal og behandlinger tilpasse hver gang den enkeltes behov.

Prisen for en behandling med akupunktur: kr. 350,-

Det er en skrøne at man med akupunktur er i stand til at forhindre folk i ryge, hverken ved at få tobakken til at smage dårligt, at fremkalde kvalme eller lign.
For folk der stopper med at ryge, kommer det ofte som en stor overraskelse hvor få pauser ikkerygere har og der også i restløsheden og bruddet med vanerne det store slag skal slås. Og her gælder kun viljen og evnen til at prøve igen selv om det mislykkes igen og igen.
Man behøver ikke tro på akupunktur for at det virker. Det er dog vigtigt at forstår, at selv om akupunktur er kraftigt og virkningsfuldt middel, er den ikke et mirakelmiddel, men kun er et ud af mange hjælpemidder i den personlig kamp mod tobakken.

 
Tommy Westerdahl, Hundested, Tlf.: 22 21 30 57