Akupunktur & Massage - Tommy Westerdahl - Nautrligt Helbred

 

Forside

Traditionel
Kinesisk
Medicin

Akupunktur
Tobaksafvænning

Massage
Fedtknusning

Gavekort

Firmatilbud

Kontakt

Priser

Links & Credits

Traditionel Kinesisk Medicin

Traditionel Kinesisk Medicin er oprindeligt opstået blandt taoistiske munke og shamaner i Kina tusinder af år før vor tidsregnings begyndelse.
Traditionel Kinesisk Medicin er udviklet og nedskrevet på en tid hvor åndelighed, shamanisme og magi hørte til dagens orden. Derfor undervises der den dag i dag ved hjælp af billeder, historier og endog fabler, der kan være svære for nutidens moderne mennesker at sætte sig ind i.
Mange mennesker har dog hørt om Yin-Yang og teorien om De fem elementer. Men det er de færreste der helt har forstået hvordan man kan omsætte det i praktiske fornuftige leveregler og helbredelse af sygdomme. I den kinesiske teori har man ingen absolut rask tilstand, men kun et utal af balancer (Yin/Yang), der hele tiden hele tiden forskydes i forhold til hinanden. I løbet af døgnet forskydes balancen således fra hvile til aktivitet og tilbage til hvile igen. I løbet af et år skal kroppen kunne beskytte sig mod klimaet forskellige påvirkninger, hvorfor balancen forskyder sig mellem forskellige funktioner i kroppen.
Når en balance forskydes, påvirker det samtidigt alle andre balancer kroppen.

 
Tommy Westerdahl, Hundested, Tlf.: 22 21 30 57