Akupunktur & Massage - Tommy Westerdahl - Nautrligt Helbred

 

Forside

Traditionel
Kinesisk
Medicin

Akupunktur
Tobaksafvænning

Massage
Fedtknusning

Gavekort

Firmatilbud

Kontakt

Priser

Links & Credits

Akupunktur

Akupunkturen bygger på teorien om at menneskets krop gennemløbes af en energistrøm (Qi). Hos et raskt menneske løber energien frit og harmonisk. Ved sygdom forskydes energibalancen, så energiforsyningen til forskellige dele af kroppen svækkes eller ligefrem blokeres.
Energien følger nogle baner, meridianer. På meridianerne finders der punkter, hvor det ved hjælp af tynde nåle er muligt at regulere og dirigere energien tilbage til dens oprindelige normale forløb.

Der findes 14 meridianbaner. Meridianbanerne gennemløber hele kroppen fra top til tå og fra inderst til yderst. På meridianerne findes ca. 365 punkter. Punkterne er jævnt fordelt overalt på kroppens overflade.
Hvert punkt er nøjagtigt beskrevet i de gamle kinesiske skrifter, både med hensyn til placering og funktion. De mest brugte punkter findes på arme og ben samt på ryggen.

Før en behandlingen bliver der spurgt til meget andet end den aktulelle sygdom. Og hele patiensens tilstand sættes op i mod Traditionel Kinesisk Medicin holistiske menneskesyn.
Under behandlingen ligger patienten afslappet på en briks. Der placerer fra to til ca. otte nåle. Nålene sættes i en dybde fra nogle få mm og op til et par cm. De fleste mennesker slapper af under behandlingen. En behandling varer normalt en time og mange bruge tiden til at få sig en lur.
Efter endt behandling fjernes nålene igen. De fleste mennesker bliver, specielt de første gange, lidt trætte efter en behandling, men ellers er der ingen bivirkninger.
Alle nåle der bruges er sterile og bruges kun en gang.

Akupunktur er en meget kraftigt virkende behandlingsform der traditionelt bruges når andre metoder ikke har tilstrækkelig virkning. Akupunktur bør altid udføres af veluddannede og professionelle akupunktører. Det er ikke en behandlingsform man kan udfører selv, eller prøve for sjov.

 
Tommy Westerdahl, Hundested, Tlf.: 22 21 30 57