Logograa
BOBB Neo
Historien:

Bodega olsens BluesBand opstod tilbage i 1984, som en ide fra Olsen og Kjeld Thorius. Den primære grund var at Olsen havde fået penge tilbage i skat. For pengene havde  han købt et brugt trommesæt, hos en maskendiser på frederiksberg. Olsen gik i gang med at øve sig hjemme hos Keld Torius, men måtte stoppe efter få timer da naboen bankede på og sagde at der måtte være et hak i deres LP-plade. Den startede hele tiden forfra. Olsen og Kjeld fandt ud af at det nok var bedre at finde et mere egnet lokale

Vi  fik siden lov at øve i krypten under Filips kirke. Til det stiftende møde, var der dukket 7 håbefulde bandmedlemmer op, ud over Olsen og Kjeld. Udstyret med hver deres guitar. Efter nogle langtrukne times forsøg på at spille den samme akkord, samtidig, var der endelig en der overgav sig og tilbød at spille lidt basrundgange. Et job han ikke siden er sluppet ud af med.

Af den oprindelige besætning er der stadig: På Tromme: Olsen. På bas: Tommy. På guitar og sang: Jordbær.
Palle vores nuværende sanger og lead guitarist hold sig klogelig væk til bandet havde overstået de første børnesygdomme.

diskografi:

Der har over årene været udgivet diverse pirat udgivelser med Bodega Olsens Bluesband

1987 Still aLive optagelse fra A-huset

Pils fra mig der hjemme, Studie optagelse. Der er tale om Bodega Olsens hidtil eneste dansksprogede udgivelse. Den inde holder en række politiske og stærkt samfundskritiske tekster. Med titler som PusherBaby, - A-hus Rock, - Mor jeg vil være star, - Skråt op, og Madsens Fredssang satte bandets daværende forsanger Preben Gylling livet på firsernes vesterbro i perspektiv.

1994 Øvelokalet i tårnby

1995: Cafe søhesten, Pirat optagelse foretaget af ukendt gerningsmand et sted i salen.
MushelMan Blues

1996  Kastrup Kajak Klub

1996 Helgoland

Øve cd Endelave

Summertime Blues
Walking by my self
Bring it on home
Shake it all over
I do do
Barlife
Man in Pain
Drink food
Cocain
Funny Wold
Before you acuse me
Love booze and beer
What do you want me to do
Tush

Walking the dog

Back to the contry
maybe
Evil thing
Early in the morning
oh babe
city life
Beerdrinking mantest